[bar group="860×106"]

103 alcaldes i regidors balears constitueixen una plataforma pel dret a decidir

Presentació de la plataforma Avançam

Avançam, aquest és el nom de la plataforma que han constituït 103 alcaldes i regidors de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

En un acte al monestir de Cura, els electes de diversos partits i independents han expressat el seu desig que els pobles de les illes Balears puguin “decidir sobre el seu present i sobre el seu futur, sense tuteles ni coaccions”.

El manifest expressa que els ciutadans han de poder “pronunciar-se lliurement sobre tots els aspectes que afecten la seva vida col·lectiva”. Però el primer punt del text ja indica que el que ha motivat la plataforma és la voluntat d’autodeterminació nacional, ja que es comprometen a treballar per “articular un ampli moviment de regidores i regidors en favor del dret democràtic dels pobles de les Illes Balears a decidir lliurement el seu futur; obrint un procés de diàleg i col·laboració amb càrrecs electes municipals dels diferents territoris dels Països Catalans per avançar en aquest mateix objectiu i afermar les relacions recíproques”.

>> Manifest constitutiu d’Avançam: Manifest de Cura


[bar group="860×106"]