L’ACCENT és un projecte autogestionat que no rep subvencions. Funciona a través de dos elements imprescindibles per a poder seguir endavant: el treball voluntari i les persones sòcies.
Durant aquests 10 anys en que hem mantingut una edició en paper, hem pogut funcionar gràcies a la col·laboració desinteressada de prop de 400 subscriptors que, tot i que la distribució del periòdic era gratuïta, pagaven entre 60 i 120 euros anuals per a que aquest pogués existir. Ara, en un moment en que la nostra tasca diària serà publicar una edició digital, hem volgut reconvertir la figura de la persona subscriptora en la figura del col·lectiu/persona sòcia.
Aquestes sòcies i socis contribuiran al manteniment de l’espai web i a la construcció pas a pas de la nova fase del projecte comunicatiu: informació més territorialitzada, edicions especials en paper, monogràfics, projectes àudiovisuals…
Aquests col·lectius i persones sòcies tindran la possibilitat de participar d’una assemblea oberta anual on fer propostes i crítiques sobre el funcionament del mitjà.
Així mateix, els col·lectius socis tenen també dret a tres campanyes publicitàries gratuïtes l’any. Això vol dir que poden disposar en tres períodes diferents de l’any d’un anunci de 253px per 296 px al lateral dret del web durant 15 dies.; un total de 45 dies de publicitat gratuïta al web. A més, podran accedir a ofertes publicitàries només per a aquests col·lectius.

 

No Fields Found.

Per a modificar i eliminar les dades personals, i per a qualsevol altra qüestió relacionada amb les sòcies i socis, pots escriure’ns a socis(at)laccent.cat