[bar group="860×106"]

Comencen a arribar notificacions de sanció a les persones identificades durant la Primavera Valenciana

ies lluis vivesLes més de cent persones que van ser identificades durant la Primavera Valenciana (les protestes de de febrer de les estudiants de l’institut Lluís Vives reprimides per la policia nacional espanyola), moltes d’elles retingudes a l’exterior de la comissaria del carrer dels Sapadors mentre es concentraven per exigir la llibertat de les detingudes aquells dies, han començat a rebre als seus domicilis notificacions i propostes de sancions.

Segons informa Alerta Solidària a través d’un comunicat, “les propostes de sanció inclouen acusacions de concentració il·legal, insults i resistència a la policia, fets catalogats com a infraccions greus”. Les notificacions estan arribant tant a persones adultes com a menors d’edat, i en algunes d’elles hi ha una proposta tancada de multa de 300 euros.

Alerta Solidària ha fet una crida a la solidaritat amb totes les persones denunciades i convoca a participar en les properes mobilitzacions que es convocaran “davant d’aquesta nova prova de la progressiva pèrdua dels drets bàsics de manifestació i la campanya engegada per delegació de govern per tal de criminalitzar la resposta a l’onada repressiva que es va viure a la Primavera Valenciana”.

Totes les persones afectades que que vulguen rebre assessorament jurídic, plantejar consultes o aportar alguna informació interessant poden adreçar-se a l’organització antirepressiva mitjançant el correu electrònic solidaritat.antirepressio.vlc(a)gmail.com.


[bar group="860×106"]