[bar group="860×106"]

Desallotgen els estudiants tancats a Ciències de la Comunicació de la UAB

Moment en què els guardes de seguretat entren a la facultat després d'haver trencat el cadenat. Foto: Marc Miras

Avui, divendres 22 de maig de 2009, estudiants de la UAB s’han tancat a la Facultat de Ciències de la Comunicació per tal de reclamar una moratòria del Pla Bolonya. Però entre les 10.30 i les 11h del matí diversos agents de la seguretat privada de l’Autònoma han pogut obrir la facultat. S’han enfilat pel terrat, han accedit a l’interior i han tallat les cadenes que bloquejaven les portes. No hi ha hagut cap identificat ni detingut. L’únic incident ha estat una agressió a un fotògraf de la facultat per part de la seguretat privada mentre prenia imatges de l’entrada d’aquests. A partir d’aquest moment les classes s’han reprès amb normalitat.

Segons ens han informat a L’ACCENT, el grup havia entrat a primera hora del matí i havia encadenat les portes d’accés. No volien sortir fins que la rectora, Anna Ripoll, es comprometés per escrit a aplicar una moratòria de tots els graus previstos per al curs següent.

Aquesta acció coincideix, a més, amb l’acte “Quina Europa volem”, en que hi havien de participar l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i el director del diari El Mundo a Catalunya, Alex Salmon i que s’havia de retransmetre per COM Ràdio a les 12.30h del migdia. Finalment l’acte del Pujol no s’ha fet, s’ha traslladat als estudis de COM Ràdio.


[bar group="860×106"]