Ei, tu! Busques alguna cosa?

Actualitat, blocs, botiga on line, educació i cursos, esports, fòrums i xats, informàtica, jocs i entreteniments, literatura, medi ambient i natura, música, societat i cultura, viatges… tot açò en la nostra llengua ho podem trobar a la web: http://www.topcatala.com.

Es tracta d’una guia de les pàgines web en català més utilitzades pels usuaris d’Internet. On apareix agrupada per categories -com les que abans hem esmentat- una sèrie d’enllaços on podrem gaudir de tota la informació que preferim i com a nosaltres ens agrada: en català.

Tan bon punt entrem, observarem un grup destacat de les webs de què disposa aquesta pàgina aglutinadora: estem davant dels vint-i-cinc espais d’informació més valorats… perquè sí, podem votar a favor de les nostres pàgines preferides. Molts de nosaltres reconeixerem algunes de les pàgines webs que s’hi mencionen, ens ofereixen un espai obert i simpàtic per gaudir d’allò que volem. Fins i tot, podrem baixar música si cliquem a algun dels nombrosos enllaços a la categoria de música, cercar informació, veure l’actualitat, debatre, compartir informació, llegir premsa, interactuar amb gent arreu dels Països Catalans..

Sovint busquem al cercador Google allò que volem saber o estem interessats, alguns amb més pressa que altres pel seu agitat ritme de vida; doncs bé, aquesta seria una opció més que interessant. Trobarem les millors pàgines webs ja que ací es conjuguen la diversitat i la qualitat que sovint no trobem en moltes de les nostres cerques frustrades a Internet. Hem de saber buscar, però per als que no disposen de temps o no sàpiguen ací teniu una adreça que us pot interessar.

Tots sabem la importància de l’expansió cultural especialment en la nostra llengua, així com també coneixerem els efectes d’utilitzar una llengua com més millor. Perquè no podem trobar res normal si no hi estem acostumats. Per aquests motius, entre moltíssimes d’altres, és necessari consultar http://www.topcatala.com.