[bar group="860×106"]

El Cabanyal protesta en un acte de la conselleria de Medi Ambient

El barri del Cabanyal està afectat per la prolongació de Blasco IbáñezAquest dilluns, un grup de joves del barri del Cabanyal de València van realitzar una protesta durant la celebració del Fòrum de la Comunitat per a l’edificació sostenible. L’acte estava promogut per la Conselleria de Medi Ambient, amb la presència del mateix conseller García Antón.

Al crit “d’especuladors, destructors i mafiosos”, una vintena de joves entraren dintre del saló d’actes del Jardí Botànic. Repartiren un manifest i cridaren contra la destrucció de l’històric barri marítim de València. Els joves preguntaren al conseller, que en eixe moment finalitzava la seua intervenció, si fer fora a la gent de les seus cases és una activitat sostenible i condemnaren les actuacions realitzades per l’Ajuntament i la Generalitat.

Precisament ahir, la Policia Nacional espanyola va desallotjar una altra casa ocupada al barri que ja està llesta per ser enderrocada. Des de la Plataforma Salvem el Cabanyal han assegurat que acudiran a cada enderrocament per protestar contra la política destructiva del consistori. El barri està afectat per un pla urbanístic que preveu la prolongació de l’avinguda Blasco Ibáñez fins a la a mar.


[bar group="860×106"]