[bar group="860×106"]

Els treballadors de HP en vaga solidària contra els acomiadaments

hp 30 gener 2012Aquest 25 i 26 de gener els treballadors i treballadores de la planta de la multinacional HP de Sant Cugat del Vallès convocats pels sindicats CGT, CSI i CCOO han dut a terme una vaga en solidaritat amb els acomiadats de forma improcedent en diverses factories d’aquesta empresa a l’estat. Els sindicats acusen HP de negar-se a renegociar Plans d’Ocupació basats en la voluntarietat. El dia 30 es coneixien més acomiadaments i noves mobilitzacions de resposta.

Fonts sindicals denuncien que amb aquests acomiadaments s’eleva a 26 el continuat degoteig d’acomiadaments que l’empresa porta perpetrant des de setembre.

A la planta de St Cugat la vaga tinguŕe un seguiment del 80% de la plantilla, arribant al 100% en els torns de nit, segons informa la CGT d’Informàtica. S’ha registrat una participació creixent respetcet l’anterior jornada.

El dia 30, però, l’empresa seguia amb més acomiadaments, a Sant Cugat es feia una concetració de protesta en resposta a l’acomiadament el mateix dia de Gonçal i Albert, de 59 i 57 anys. Es preveuen noves mobilitzacions immediates

+ Vídeo


[bar group="860×106"]