Es presenta Joves per Menorca amb Arran i la CUP-AE fent una crida a l'autoorganització

El passat dissabte 13 de juliol es va presentar a Ciutadella (Menorca) l’assemblea Joves per Menorca. A l’acte intervingueren Ferran Badenes, portaveu nacional d’Arran, i David Fernández, cap de llista i diputat principatí de la CUP-AE.

L’acte serví per “compartir, explicar, i resoldre dubtes sobre l’estructuració de l’esquerra independentista i Arran, així com els seus plantejaments polítics i l’acció de base que realitzen les Candidatures d’Unitat Popular”, segons explicava la crònica dels organitzadors.

Una taula rodona amb militants i gent propera a Joves Per Menorca va servir per encoratjar el jovent present cap a l’autoorganització juvenil a l’illa. Per la seua part, Ferran Badenes va explicar els plantejaments d’Arran d’acció política dels joves i “de la seua indubtable capacitat per la transformació social”. Els joves presents van compartir inquietuds i van expressar la voluntat de canvi a l’illa de Menorca, que es van veure plasmades en propostes concretes per realitzar.

Casa de la Cultura

Posteriorment, a la segona part de l’acte, gairebé un centenar de persones ompliren la Casa de La Cultura per escoltar a David Fernàndez parlant de “Política de barris i reivindicació popular”. Fernàndez acabà l’acte encoratjant els presents a treballar per l’organització popular a l’illa i va acabar amb la frase del poeta illenc Blai Bonet: “lluita, si pots, i, si no pots, batalla”.