Gent de Gramenet presenta la seva llista

gramenetLa candidatura d’esquerres de Santa Coloma de Gramenet, Gent de Gramenet, va presentar el passat 29 de gener el seu projecte de cara a les properes eleccions municipals de maig. Després de dos anys en què la ciutat ha estat a l’ull de l’huracà pels casos de corrupció, la candidatura espera poder esdevenir un vehicle per expressar les reivindicacions populars en una administració local controlada ferrenyament per l’aparell del PSOE.

>> El 2007 restà només a 6 vots d’obtenir representació

>> Els regidors, en cas de ser escollits, ostentaran el càrrec només un any”

El 2007, Gent de Gramenet es quedà només a 6 vots d’obtenir representació després de recollir-ne 1.876. Les expectatives electorals de Gent de Gramenet enguany, són una incògnita. Si bé d’una banda pot recollir la indignació de part de la societat colomenca amb els casos de corrupció i alhora els fruits d’una activitat constant de denúncia i propostes d’alternativa, també és cert que la marxa d’algunes de les cares més visibles del projecte ara fa més d’un any per discrepàncies en la concepció de la candidatura pot tenir el seu efecte electoral.

La formulació de la candidatura és que en cas que surti escollit un regidor, aquest només ostentarà el càrrec durant un any. Aquest fet investeix com a candidats els quatre primers integrants de la llista. Aquesta serà encapçalada per Teresa Franco, una activista membre de la Plataforma per la Defensa de la Serra Marina, el Riu Besòs i Can Zam, i de nombrosos moviments socials de la ciutat. La seguirà Aitor Blanc, Nines Casado i Alba Calvo.