[bar group="860×106"]

“Independència per canviar-ho tot” convoca un escarni a Isidre Fainé

La campanya Independència per canviar-ho tot ha convocat pel proper dijous 12 de desembre un escarni a Isidre Fainé, president de La Caixa. La convocatòria és a les 19,30 a la cantonada entre la Ronda General Mitre i la Via Augusta.

Sota el lema “Que decideixi el poble!” la campanya ha assenyalat que “el poder financer és un dels sectors que més sobirania i més riquesa social roba a les classes populars. La roda de la despossessió ha significat que en 3 anys els diferents governs autonòmics dels Països Catalans hagin pagat només en interessos del deute més de 40.000 milions d’euros”. 

Per Independència per canviar-ho tot, “davant qualsevol escenari polític que suposi trencar la unitat de l’estat que protegeix i nodreix els negocis del sistema financer, l’opció d’aquest sistema financer és treballar per evitar que el poble decideixi. Estan acostumats a decidir només ells, i saben que si el poble català s’autodetermina, se’ls acabarà la impunitat”.

L’objectiu de la convocatòria d’un escarni és “assenyalar els veritables responsables de l’actual situació, que no només seuen als parlaments sinó que també s’amaguen a les grans empreses i al sistema financer”.  Per la campanya “l’oligarquia catalana és enemiga de la llibertat dels Països Catalans i Isidre Fainé és un símbol d’aquesta màfia”.

La campanya afronta la seva segona fase

D’altra banda, la campanya també ha convocat una assemblea oberta de nuclis locals aquest proper dissabte 14 de desembre a Barcelona. L’objectiu d’aquesta assemblea és dissenyar la segona fase de la campanya, que després de l’èxit de la manifestació del passat 19 d’octubre, ara ha d’encarar el complicat escenari que s’obrirà aquest primer trimestre de 2014.


[bar group="860×106"]