[bar group="860×106"]

L’Esquerra Independentista convoca a manifestar-se per la independència dels Països Catalans

Totes les organitzacions nacionals de l’Esquerra Independentista (CUP, Endavant, MDT, CAJEI i Maulets) han fet una crida a la ciutadania dels Països Catalans a que assisteixi a la mobilització d’avui a Barcelona.

Davant el convenciment que aquesta ha estat una estocada molt forta als somnis autonomistes i federalistes, i que un cop més l’evolució dels fets ha refrendat el posicionament polític de l’Esquerra Independentista contrari als estatuts, creuen que la manifestació de demà és una oportunitat per demostrar encara més la voluntat de trencament amb l’estat de centenars de milers de ciutadans.


L’Esquerra Independentista fa una crida a trencar amb Espanya i la seva lògica, contraposant l’autonomisme i la societat civil “oficial” a la mobilització i organització popular: “Des de l’esquerra independentista creiem que allò que els Tribunals i les institucions espanyoles ens neguen no s’ha de buscar en un estatut o en unes lleis lligades a aquests tribunals i a aquestes institucions. La justícia, el finançament i el futur de la llengua cal buscar-los allà on els milers de voluntaris que han fet possibles les consultes han tret les forces per fer-les possibles. És l’organització popular a tots els nivells territorials, i en tots els àmbits de la cultura, l’economia, la política i la societat allò que ens conduirà a la independència dels Països Catalans”.

Així doncs, totes les organitzacions de l’Esquerra Independentista convoquen de forma unitària avui dissabte als Jardinets de Gràcia per tal de conformar un bloc independentista que pugui plantar cara als intents, ja desesperats, de l’autonomisme per capitalitzar una mobilització que cada dia que passa adquireix una connotació més gran de trencament amb l’estat.


[bar group="860×106"]