[bar group="860×106"]

Llencen pintura a l’edifici de la Seguretat Social de Sueca en protesta per la retallada de les pensions

sueca 15 generDurant la matinada del 15 de gener, diverses persones han realitzat una acció de protesta amb el llençament de pintora vermella a l’edifici de la Seguretat Social a Sueca en protesta per la reforma de les pensions. Els autors de l’acció, a més del llençament de pintura, han realitzat una pintada amb el lema “Tombem la Reforma de les Pensions”, denunciant així la imminent aplicació per part del govern espanyol de la reforma de les pensions.

La CAJEI ha reivindicat l’acció amb un comunicat on denunciava la reforma “que allargarà l’edat de jubilació fins els 67 anys o bé ampliarà el temps de càlcul de les pensions, la qual cosa resulta altament asfixiant pels joves, tenint en compte les relacions laborals que actualment ens envolten marcades per la  precarietat, contractes temporals, etc.”.

Durant aquests dies s’han convocat nombroses accions de protesta davant la reforma de les pensions empresa pel govern, amb manifestaciuons a nombroses localitats dels Països Catalans. Així, hi haurà una setmana d’actes i accions del 17 al 23 de gener i una la jornada de mobilitzacions generals del 27 de gener, data en que diverses organitzacions i sindicats com la CGT, IAC o COS han convocat a la vaga.


[bar group="860×106"]