Manifestació a València contra els desnonaments

Manifestació a València contra els desnonaments

25s valència

Aquest diumenge 25 de setembre a la ciutat de València hi hagué una manifestació convocada per la Plataforma d’Afectades per les hipòteques, juntament amb d’altres organitzacions polítiques i socials del País Valencià. Aquesta protesta també fou seguida a diverses ciutats dels Països Catalans, com a Barcelona. El lema de la pancarta capdavantera era clar “Pel Dret a l’Habitatge, stop desnonaments, dació retroactiva i lloguer social”.

La manifestació, dividida en q25s valència

uatre blocs, el primer bloc ocupat per les persones afectades, el segon pel col·lectiu del 15M, el tercer per les organitzacions polítques i sindicats i en el quart bloc els partits polítics. S’eixí de la plaça de Sant Agustí al voltant de les 18:30.

Segons els mateixos organitzadors unes quatre mil persones prengueren els carrers de València amb crits contra els bancs i els polítics i a favor d’unes polítiques socials fortes cap als més necessitats. La manifestació aní fins el Parterre i d’allà pel carrer Colom fins a la plaça del ajuntament, on es llegí el comunicat a favor de la dació i en contra de les ajudes publiques als bancs i els desnonaments.

vlc 25S