[bar group="860×106"]

Milers de valencians celebren la retirada del PGOU

Els carrers de València s’han omplert aquest dissabte per celebrar que l’Ajuntament de València ha aparcat indefinidament la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana que pretenia requalificar 400 hectàrees d’horta.

Convocats per la Plataforma Horta és futur, una ampli ventall d’organitzacions i col·lectius de tot tipus han desfilat pel centre de la ciutat després d’una Crida a càrrec de Xavi Castillo, on ha parodiat Rifa Barberà i el seu famós “caloret”.

La manifestació ha recorregut els carrers del centre de la ciutat sense incidents, per acabar vora el Palau de la Generalitat on s’ha llegit el manifest i hi ha hagut actuacions musicals. Diferents mostres de cultura popular han participat activament de la jornada, com ara els muixaranguers locals, colles de dolçainers i tabaleters i de dimonis.

Concentració a la botiga de Movistar

Poc abans que començara la manifestació, un grup de persones, entre elles treballadors i treballadores de Movistar, s’han concentrat a les portes de la botiga que aquesta multinacional té a la plaça del País Valencià. S’hi han cridat consignes a favor de la #resistènciaMovistar i s’ha informat els vianants.

IMG-20150517-WA0008


[bar group="860×106"]