Nova web de l'Accent

Nova web de l'Accent

Benvolgudes lectores, benvolguts amics,

Amb motiu de la inauguració d’aquesta nova pàgina web de L’ACCENT us hem de demanar, en primer lloc, disculpes per no haver complert el nostre compromís d’estar diàriament amb vosaltres; però també us hem de donar les gràcies per la paciència, la comprensió i la fidelitat que ens heu mostrat no només aquests dies, sinó durant tots els anys que L’ACCENT hem estat al carrer… i, per descomptat, també al web!

Ara fa quasi 10 anys que el primer L’ACCENT isqué al carrer: l’Onze de Setembre i el Nou d’Octubre foren les dates triades per treure a la llum els dos primers exemplars d’aquest periòdic popular dels Països Catalans. Fou l’any 2002, i a partir del gener del 2003 començàrem a eixir regularment, cada quinze dies. D’ençà, el projecte no ha parat de créixer -modestament, sí, però sense aturar-se en cap moment!- i hem ampliat pàgines, hem establert noves redaccions i ens hem adaptat tan bé com hem sabut als canvis en el món de la comunicació.

L’ACCENT nasqué fonamentalment com un periòdic en paper. Hui en dia continuem pensant que un mitjà imprés és necessari per a la vertebració dels Països Catalans i per a l’alliberament de les classes populars; però el pes creixent de les noves tecnologies i els canvis en com la gent accedeix a la informació fan d’Internet una eina imprescindible per a qualsevol mitjà de comunicació.

L’ACCENT no ens volem quedar enrere i és per això que us presentem aquesta nova pàgina web, que ens ha de fer més accessibles des de tot tipus de terminals, siguen PC, portàtils, tablets o mòbils. Aquesta i la nova presentació són les principals novetats, però amb el temps n’anirem incorporant d’altres que ens ajuden a millorar en la nostra tasca, que no és altra que ser una eina útil per als nostres lectors i lectores.

Aprofitem l’ocasió per donar les gràcies a tots els subscriptors i locals col·laboradors que fan possible aquest projecte; a les organitzacions i als col·lectius que ens donen suport; a totes les persones que d’una manera o altra s’han implicat amb L’ACCENT, i en especial a ( h ) que s’ha encarregat del disseny de la nova pàgina web (i també se n’encarregà de l’anterior!).

Moltes gràcies a tots i totes!
La redacció de L’ACCENT
Països Catalans 20 de juny de 2012