[bar group="860×106"]

Un miler de persones reclamen a Sants la llibertat de l’Andreu i el Rubèn

mani sants 3jLa manifestació que s’ha fet aquest diumenge al migdia a Sants ha aplegat més de mil persones per reclamar l’alliberament dels dos joves empresonats a Can Brians per ordre de la jutgessa per la seva participació en la vaga general del passat 29 de març.

La manifestació, amb el lema “ni retallades ni repressió” havia estat convocada per l’Assemblea del Barri de Sants, barri on residien els dos empresonats, i tenia el suport d’Alerta Solidària i de Maulets, organització a la qual pertany l’Andreu, que és natural de Tortosa. La manifestació ha començat a la plaça Joan Peiró, al costat de l’estació de Sants, i després de recórrer els carrers d’aquest barri ha acabat el seu recorregut davant la seu local de CiU, al costat del mercat d’Hostafrancs, on s’ha denunciat l’actuació del govern d’aquest partit, protagonista de les retallades i de la repressió contra els protestes socials.

Mobilitzacions en nombroses localitats i atacs a seus de CDC.

La d’aquest diumenge ha estat una més de les nombroses concetracions i mobilitzacions realitzades els darrers dies contra la repressió arreu dels Països Catalans. Així, el divendres n’hi va haver a MolinsMataró, Vilanova, Tortosa, Santa Coloma de Gramenet , Girona i Lleida, i dissabte hi va haver actes de suport a Castelló, Sant Andreu i també a Sants.

Igualment en els darrers dies hi ha hagut algunes accions a seus de CDC en diverses localitats, com Mataró, Premià de Mar o Igualada, que van ser apedregades i amb pintades per la llibertat dels vaguistes empresonats, o a Sabadell, on va aparèixer la porta cremada.

 


[bar group="860×106"]