[bar group="860×106"]

1 de maig de 2015 // Les mobilitzacions del 30 d’abril

Ahir ja es van viure les primeres mobilitzacions per a commemorar l'1 de maig.

Reus

Unes 150 persones es van manifestar a Reus, convocades per l’esquerra independentista i el moviment llibertari. La mobilització va comptar també amb presència del comitè d’empresa de l’Hospital Sant Joan, de treballadors de la metal·lúrgica Navec i de treballadors de les contractes de Movistar. Precisament, durant la manifestació es van recollir diners per a la caixa de resistència d’aquests treballadors en vaga indefinida. La marxa es va cloure a la Plaça Mercadal.

Gràcia i Sant Andreu

La mobilització previsa a Gràcia es va ajornar per incentivar l’assistència a la manifestació convocada al centre de Barcelona per protestar per l’ordre de presó contra 8 manifestants de la protesta al parlament de 2011. La mobilització es realitzarà igualment el divendres 8 de maig a les vuit del vespre a la Plaça Revolució. Així mateix, també va ser desconvocada la cercavila anticapitalista de Sant Andreu pels mateixos motius.

Vic

A Vic un centenar de persones es van manifestar convocades per la COS i la CGT. La marxa va recórrer diversos carrers del centre de la ciutat.

vic1maig2015

Fotografia: @jcomajoan

Banyoles

L’esquerra independentista de Banyoles va convocar una xerrada i un seguit d’activitats lúdiques a la tarda-vespre als Jardins de la Muralla.

banyoles1maig2015

Fotografia: Endavant Pla de l’Estanya

El Vendrell

Al Vendrell, una concentració convocada per la CGT va aplegar desenes de persones a la Plaça Vella.

vendrell1maig2015

Fotografia: @CGTBaixP

 


[bar group="860×106"]