[bar group="860×106"]

300 persones es manifesten a Reus contra la reforma de les pensions

prensions ReusAmb el lema “Contra les retallades i socials: cap a la vaga general”, prop 300 persones d’arreu del Camp de Tarragona es van manifestar ahir divendres 21 de gener a Reus contra de la retallada de les pensions i la reforma laboral.

Al final de la marxa, es va destacar que “les pensions públiques representen un pilar fonamental del nostre sistema de drets socials i s’ha aconseguit gràcies a la lluita obrera sostinguda durant molts anys d’esforç, per la millora de les nostres condicions de vida”.

>> Vegeu vídeo de l’acte

També es va voler insistir en “la importància d’alçar la veu de forma clara i contundent davant aquest nou atac del govern espanyol que representa la reforma del sistema públic de pensions”.

La protesta va ser convocada per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa del Camp, que agrupa una quinzena d’entitats com CGT, COBAS, IAC, SEPC, la CUP, Endavant (OSAN), Cau de llunes (AFRT), Assemblea de Joves la Guspira, Assemblea de Joves de Tarragona, Assemblea de Joves de Reus, Maulets, Ateneu Llibertari Alomà, Casal Despertaferro! de Reus, i l’Esquerra Independentista del Camp (EIC).

(foto: Pobleviu)


[bar group="860×106"]