[bar group="860×106"]

A Gandia també són Falles Populars i Combatives

La Delicà 2015 de Gandia estrena cançó i videoclip amb King Kong Boy i Bacora

A Gandia este any és el tercer de vida per a la Falla Popular i Combativa la Delicà. Una falla que es consolida i que vol trencar amb l’actual model faller a la ciutat, que busca recuperar l’esperit popular de les falles transformant aquesta festa en un esdeveniment participatiu, de la gent, proper. Enguany, amb el lema «Falles Cantonals i Combatives, una falla a cada cantó!», es vol reivindicar la necessitat de fer entendre a la gent que les falles són de totes i tots, que qualsevol persona o col·lectiu pot organitzar una falla i plantar-la, amb la idea d’omplir Gandia de falles per tots els cantons.

En la programació d’enguany destaca el Correbars que es celebrà el dissabte passat, que serví de preludi al Mig Any del Festardor, i el dia gran, aquest proper dimecres, amb una globotà infantil, mostres de cultura popular i sopar i concerts amb King Kong Boy i PD Palomares.

Per a estes falles han comptat amb la participació dels grups saforencs King Kong Boy i Bacora, dos grups molt vius i forts a la comarca, per fer una cançó i videoclip que ja és l’himne faller del 2015. Un tema fresc, atrevit i diferent per a animar a la gent a gaudir de les festes i, sobretot, a participar d’elles.

 


[bar group="860×106"]