Acció a una seu del PSOE a València contra els retallades socials de Zapatero

L’acció simbòlica reivindicada per la Coordinadora de l’Horta contra la Crisi, que es dugué a terme la nit del dia 17 de maig, tacà de pintura negra la seu del PSOE al districte de Ciutat Vella (València).

Amb aquesta acció aquesta coordinadora que aplega l’esquerra independentista de la comarca ha volgut “denunciar el servilisme del PSOE davant la patronal per l’acceptació de les mesures neoliberals imposades per la Unió Europea i l’FMI”.

En una nota on reivindicava l’acció, la Coordinadora explica que “Es tracta (…) d’una mostra de solidaritat amb pensionistes, molt nombrosos al casc antic de València, les persones dependents, els treballadors del sector públic, i totes les persones afectades per la crisi”. Igualment afirmava que “volem deixar clar que el govern espanyol no és un govern socialista sinó un govern al servei del gran capital i per tant tota mesura en contra dels drets dels treballadors tindrà una resposta”. I acabava fent una crida a la classe treballadora d’arreu els Països Catalans per tal que s’organitze i done resposta davant l’atac que suposa l’ajust de Zapatero, i revindicava la necessitat d’una vaga general que puga d’una vegada per totes reorientar radicalment les polítiques socials “en benefici de la majoria treballadora.”