[bar group="860×106"]

Acte central de la campanya Desobeïm a Mallorca

L’Esquerra Independentista de Mallorca va fer l’acte central de la campanya Desobeïm aquest dissabte a Manacor, amb les intervencions de Guillem Barceló, de l’assemblea de docents, de Bernat Sorinas, membre de la PAH del Bages i d’encausades per actes de reivindicació feminista.

La campanya Desobeïm a Mallorca recull el missatge de la que Independència per canviar-ho tot va fer entre els mesos de setembre i novembre al Principat. Un mateix missatge, la necessitat de la desobediència per a guanyar drets, i la confrontació entre legitimitat i legalitat, però aplicat a dues realitats immediates diferents. Si la campanya del Principat anava adreçada a la desobediència a les sentències del TC contra la consulta d’autodeterminació, la de Mallorca va adreçada a desobeir les lleis injustes imposades pel govern Bauzá.

Durant l’acte es va projectar un vídeo que recollia tot el discurs de la campanya i els camps on es reclamava una acció desobedient sobre injustícies que actualment pateix la societat mallorquina.

 


[bar group="860×106"]