[bar group="860×106"]

Allau d’al·legacions contra el PGOU de València

L’allau d’al·legacions que ha rebut l’ajuntament de València contra el PGOU en pot retardar la seva revisió fins després de les eleccions municipals. Aquest és el resultat d’una intensa campanya duta a terme per la plataforma Per l’horta, que ha recollit més de 20.000 al·legacions. En la recollida d’aquestes al·legacions hi han participat diverses entitats i s’ha fet tant a través dels locals socials de les entitats com a través de paradetes al carrer, especialment durant mobilitzacions com la del barri de Campanar o la d’Escola Valenciana del passat dissabte.

Un dels objectius de la recollida d’al·legacions era evitar que el PP pogués aprovar a darrera hora el PGOU abans de la previsible derrota electoral. El “morir matant” de Rita Barberà pot no acabar succeïnt. Si bé el regidor d’urbanisme Alfonso Novo ha assegurat que les al·legacions es podran resoldre per a poder aprover la revisió del PGOU abans d’acabar abril, sí que sembla ja quasi segur que l’aprovació definitiva per part de la Generalitat serà després de la cita electoral de maig i, per tant, amb la composició resultat dels resultats electorals.

La recollida d’al·legacions, també més enllà de València

La campanya també ha traspassat l’àrea de València i ha permès arribar a Alacant i a Barcelona, on l’esquerra independentista ha recollit 2.500 al·legacions més. Durant una setmana delegats de la COS han recollit al·legacions en centres de treball d’Alacant i Endavant ha habilitat diversos punts de recollida d’al·legacions a casals de l’àrea de Barcelona. D’aquesta manera, tant aquelles persones vinculades a València però residents a aquestes ciutats com altres persones solidàries han pogut exercir aquesta opció administrativa.


[bar group="860×106"]