Alta participació en les mobilitzacions del Vallès

Entre d’altres accions a la comarca del Vallès Occidental, unes 2000 persones s’han manifestat a Sabadell, 400 a Cerdanyola i un miler a Terrassa. A Mollet, Vallès Oriental, 500 persones varen manifestar-se a la tarda, després d’haver aconseguit paralitzar gran part de l’activitat a la ciutat.

2000 persones al carrer a Sabadell

A Sabadell unes 2000 persones s’han manifestat contra la reforma laboral amb marxes convocades d’una banda per la CGT i el Moviment Popular de Sabadell, i de l’altra per CCOO i UGT.

Al la marxa convocada per la CGT i l’MPS s’han encartellat diverses entitats bancàries i ETT’s i s’han desplegat diverses pancartes al llarg del recorregut. A més, s’han bloquejat durant més d’una hora els accessos de El Corte Inglés. A mida que ha anat avançant diversos vianants s’han anat sumant a la marxa, que ha acabat a la plaça Doctor Robert.

L’incident més remarcable ha estat l’agressió per part del propietari d’un bar a un piquet, que ha hagut de ser assistit a l’Hospital de Sabadell per una fractura al nas.

Entren dins l’Ajuntament de Cerdanyola

Al llarg del matí a Cerdanyola s’ha fet un piquet itinerant de pràcticament 200 persones, que ha aconseguit tancar completament el mercat de Fontetes. També s’han tancat els principals supermercats de Cerdanyola i a la una del migdia s’ha fet una concentració davant l’Ajuntament.

Durant la concentració un grup de gent ha entrat dins l’Ajuntament i ha pujat fins a la primera planta. Després s’ha tornat a fer una marxa per tota la ciutat, amb una participació d’unes 400 persones.

Un miler de persones davant l’Ajuntament de Terrassa

A Terrassa els piquets i altres manifestants s’han reunit al migdia davant l’ajuntament de Terrassa convocats per la CGT i l’Assemblea Popular de Terrassa, entre d’altres.

500 persones es manifesten a Mollet del Vallès

Després de tota una jornada de piquets en què s’ha aconseguit aturar gran part de l’activitat de la ciutat, 500 persones s’han manifestat pels carrers de Mollet convocats per l’esquerra independentista i anticapitalista, units en el comitè de vaga.