[bar group="860×106"]

Aquest divendres, la Marea Blanca convoca concentracions als CAP de Ponent

La Marea Blanca de Ponent i Pirineus fa una crida a concentrar-se demà divendres 10 d’octubre davant els 10 principals CAP de la zona.

El motiu de la protesta és l’aprovació del consorci sanitari de Lleida. Aquest consorci és vist com una estratègia de privatització per segments o territoris. Amb l’aprovació dels estatuts, aquest consorci deixarà d’estar sotmès al dret públic per passar a estar sotmès a la lògica mercantil, tal com denuncià la diputada Isabel Vallet en un article a eldiario.es. En concret, s’afirma que  “el Consorci actua regit pels principis de rendibilitat, economia i productivitat i amb aplicació de tècniques de gestió empresarial; per aquesta actuació el Consorci desenvoluparà i aplicarà sistemes d’informació sobre l’activitat, els costos i el desenvolupament de la gestió clínica”.

Des de la Marea Blanca, que ja ha organitzat diverses mobilitzacions i reunions informatives, es defineix el consorci com un ens fet pels “amics dels polítics i gestionat pels amics dels polítics”.


[bar group="860×106"]