[bar group="860×106"]

Arran celebra els deu anys de lluita

Crònica fotogràfica de l'aniversari dels deu anys d'Arran

A quart de tres el dinar arriba a taula mentre dins de Cotxeres s’ultimen els detalls tècnics de l’acte polític i el concert.

Una exposició il·lustra els 10 anys de lluita, d’agitació i d’organització d’Arran arreu dels Països Catalans.

L’Auditori de Cotxeres es va omplint de mica en mica i es van afegint files de cadires fins a tocar la barra al fons de la sala. Ja podem començar.

Martí Majoral d’Alerta Solidària repassa la història del moviment juvenil des de 1968 fins als nostres dies.

Mar Ampurdanès, exmilitant de l’organització i ara també a Alerta Solidària, va recordar que l’organització va néixer per vèncer i que serà lluitant que ho aconseguirem.

L’Anna Gabriel envia un missatge de suport a l’organització des de Ginebra.

Edgar Fernàndez, militant d’Endavant i membre del Secretariat de la CUP, pren la paraula per recordar que malgrat la repressió, el moviment ha continuat avançant cap als seus objectius estratègics.

Marina Gispert, portaveu nacional d’Arran clou els parlaments, encoratjant a la militància a continuar lluitant i a canalitzar les aspiracions revolucionàries dels i les joves dels Països Catalans.

Una quinzena d’exmilitants surten a l’escenari després de recordar amb una frase que ha suposat per a elles militar al moviment juvenil de l’esquerra independentista. Junts formen el lema «Hem nascut per vèncer».

L’acte clau amb els punys alçats i els himnes nacionals i la internacional.

Durant tota la jornada es va poder recollir aportacions al llibre de signatures dels 10 anys, militants, exmilitants i organitzacions van deixar-hi la seva salutació.

El grup Fetus va obrir la nit musical passades les vuit del vespre.

Fou Cactus l’encarregat de tancar el concert i l’aniversari fins a les onze de la nit.


[bar group="860×106"]