Arran es presenta a la comarca de la Safor per reactivar la lluita juvenil

El passat dia 17 de novembre al local “Malavida” de la platja de Gandia, va tindre lloc la presentació de la nova assemblea d’Arran la Safor. Amb l’aparició d’aquesta nova assemblea, creada per antics militants de Maulets i altres joves de la comarca, ja són 40 les comarques on l’organització juvenil de l’esquerra independentista està present, fet que converteix Arran en l’organització de l’esquerra independentista amb una major implantació als Països Catalans.

L’objectiu d’aquesta assemblea és la lluita tant a nivell nacional com local, centrant-se en les problemàtiques comarcals que afecten especialment el present i el futur dels i les joves saforencs i saforenques: l’atur, la degradació de l’ensenyament i els centres escolars públics, el retard en la construcció i l’intent de privatització del futur hospital comarcal, la destrucció de la marjal, la possible urbanització de la platja de l’Ahuir, etc..

La presentació de l’assemblea, que va tenir un caràcter festiu i reivindicatiu, va incloure diversos actes des de les sis de la vesprada fins ben entrada la nit: una actuació acústica del grup Odi, un tast de begudes de la terra, un sopar popular de més de 200 persones i un concert amb grups procedents de les comarques veïnes: Garrotada, Arrap, Kaoba, Mos-kou i Escak al rei.

Durant tots els actes no van faltar consignes de resistència i esperança, per part del públic assistent, i en especial, en la lectura del comunicat, on la nova assemblea animava els joves i les joves a unir-se a l’organització.

Així doncs, després d’un breu parèntesi, sembla que una nova etapa s’inicia, una etapa en la qual la lluita juvenil per la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans estarà de nou present als carrers de la Safor.