Atac feixista contra el Casal Jaume I de Gandia

Pintades feixistes a la façana del casal. Foto: Independentistes de la Safor

El Casal Jaume I de Gandia ha fet públic aquest dimarts 14 d’abril que ha rebut un nou atac en forma de pintades amenaçants a la seva seu. No és la primera vegada que succeeix. La darrera ocasió va ser el 30 de desembre passat.

Malgrat les pintades amençants, el col·lectiu Independentistes de la Safor referma la voluntat “de continuar treballant per la llengua, la cultura i la llibertat dels Països Catalans, passe el que passe i ens amenace qui ens amenace”.

Independentistes de la Safor denuncia que les pintades amb què s’ha despertat la façana del Casal són una amenaça contra la gent que acudeix al Casal, però afegeix que “tots som objectiu dels feixisme, per ser negre, per ser immigrant, per no ser ari, ser jueu, musulmà o per ser homosexual, per ser d’esquerres o senzillament per no ser com ells. Tots podem ser objectiu de la intolerància feixista. Avui ens ha tocat a nosaltres novament, però la societat, l´ajuntament i les institucions públiques han de ser conscients de què si deixen crèixer aquesta gent, permetent les seues contínues amenaces i agressions, la seua coacció, estan sent, una volta més, còmplices de la barbàrie. Aprengam de la història i no deixem que es torne a repetir”.