Atacs a l’independentisme: Repressió i connotacions feixistes

Una part de la societat civil està responent a la  dèria repressiva d’un poder polític, que està conculcant, massa sovint, els fonaments bàsics i legítims de l’estat de dret.

L’ordenament de detencions de persones integrants de moviments independentistes per part dels diversos Governs ( tant els formats per  PP o  PSOE) ha portat a una clara i diàfana persecució ideològica per motius polítics.

Tan sols pot aturar els excessos d’un executiu, el poder legislatiu i judicial; i amb els diversos judicis i propostes de sancions que s’estan fent a  detinguts per actes ( ocupacions, concentracions i manifestacions) ; amb el testimoni, moltes vegades presumptament tergiversat per les forces de seguretat de l’estat, amb unes clares ordres des de dalt, em refereix a Interior; veurem el resultat de les sentencies i si la independència del poder judicial,  és realment vertadera i no actua pressionada des de certes tendències polítiques dretanes, a les que l’independentisme els està fent una nosa que no és de dir.

Les darreres detencions practicades tant al Principat com a País Valencià i a Mallorca (membres del SEPC i ENDAVANT-OSAN) mesos després dels esdeveniments , fetes a domicilis, inclusiu a llocs de treball,  vulnerant el dret a la imatge , amb una intenció  criminalitzar-los  públicament i  amb la conxorxa de diversos mitjans de comunicació, amb línies editorials molt properes ideològicament als que governen, presentant-los com a mala gent i etiquetar-los com a radicals i antisistema, a fi que hi hagi un rebuig d’una altra part de la societat civil permanentment desinformada. 

Jo sóc  radical , antisistema i independentista ; doncs estic radicalment en contra d’un sistema neoliberal, capitalista agressiu que crea misèria, atur, desnonament; retalls en sanitat, educació i cultura i que ens vol callats i dòcils com a xotets de cordeta.

Són ells els perillosos,  qui estan defensant un sistema injust que crea diàriament exclosos, emprant les forces de seguretat de l’estat, pagades amb els impostos de tots els ciutadans; per seguir defensant la seva poltrona,  i a més ajudant a seguir donant beneficis als seus amics: Multinacionals espoliadores de la riquesa que generem entre tots.

Qui realment genera la violència des dels despatxos,  creant ràbia i crispació, generant la conculcació de drets bàsics dels ciutadans, emparats per la mateixa Constitució Espanyola ?

Que està passant a la Conca minera d’Astúries i com l’exèrcit espanyol ha estat enviat a fer “maniobres” ? Qui ha triat el lloc i perquè no informen els mitjans de comunicació?

Durant 1934 i amb el Govern republicà  de Manuel Azaña ( socialista) , va haver la insurrecció minera i també fou enviat l’exèrcit espanyol a “Casas Viejas” amb l’ordre:  “Disparar a la barriga” o sigui que es volia miners morts, no ferits. Esper que no es repeteixi.

En contra d’un sistema injust, no s’ha de donar una sola passa endarrere amb les reivindicacions justes i legítimes.