Augmenta la participació a la manifestació en motiu de la diada del País Valencià

Augmenta la participació a la manifestació en motiu de la diada del País Valencià

Capçalera de l'essquerra independentista a la manifestació de ValènciaDesenes de milers de persones participen a la manifestació convocada aquest dissabte a la tarda a València en motiu de la diada del País Valencià. A falta de saber la xifra, des de la mateixa manifestació han informat a L’ACCENT que hi ha més persones que l’any passat.

L’esquerra independentista hi participa de manera unitària sobre el lema “Som Països Catalans”. D’altres formacions polítiques i culturals també han convocat a la mobilització amb lemes propis.

Els organitzadors han explicat que el lema escollit per l’esquera independentista “pretén ressaltar la necessitat d’avançar cap a la construcció nacional prenent com a referència conjunt del territori”.

Aquesta construcció nacional, afegeixen els convocants de la manifestació d’avui, “és l’aposta necessària per garantir la supervivència i integritat del nostre poble i que ens ajudarà a superar les barreres colonials que els estats espanyols i francés han plantejat amb l’objectiu d’assimilar-nos”. Així doncs, l’Esquerra Independentista torna a posar sobre l’escenari la seua aposta en positiu per la unitat dels Països Catalans com a eina per aconseguir un futur digne per al país.

Les organitzacions convocants són Endavant, CAJEI, Maulets, COS, SEPC i Alerta Solidària.