[bar group="860×106"]

Ca la Carme, un nou referent a Badalona

El nou casal badaloní, que va obrir les seves portes el passat 19 de desembre de 2009 al passatge Sant Pere del barri de Llefià, s’ha volgut dedicar a la memòria de Carme Claramunt (natural de Roda de Barà i veïna de Badalona), la primera dona afusellada al Camp de la Bota de Barcelona.

El nou local pretén ser un referent per la ciutat i també per la comarques del Barcelonès i el Maresme, esdevenint un veritable centre cultural i d’interacció d’entitats diverses.

Un projecte de casal popular, assembleari, autogestionat i arrelat a la realitat del barri i del país que no parteix de zero. L’experiència de deu anys d’un altre casal d’aquestes característiques demostra que aquest projecte no és fer volar coloms, com ho mostra la tasca què des de fa una dècada, el Casal Antoni Sala i Pont, també a Badalona realitza acollint reunions, treballs de diversos col·lectius, xerrades i esdeveniments importants per la ciutat.
Entre les diferents activitats projectades des del nou casal de Llefià cal destacar el servei d’assessorament laboral concebut com un espai obert a tothom per poder ajudar, aclarir i informar sobre dubtes, drets, convenis, accions a prendre, i els cicles de xerrades i de cantautors a Ca la Carme que divendres passat inaugurava el cantautor valencià Pau Alabajos en un concert solidari de recolzament al nou casal.


[bar group="860×106"]