[bar group="860×106"]

Cassolada a Barcelona en solidaritat amb Palestina

Fa un parell de dies que Israel ja no bombardeja Gaza. Les mobilitzacions de solidaritat amb Palestina a casa nostra, però, continuen, ja que, per a les centenars d’entitats organitzadores, no n’hi ha prou amb una declaració d’alto-el-foc. Avui, per exemple, hi haurà una concentració amb cassolada inclosa a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

 

Les associacions d’amistat amb el poble palestí, aplegades a la web Palestina.cat, demanen que es posi ‘fi al blocatge, les massacres i els càstigs col·lectius’ que pateixen els palestins. A més a més, també demanen a la Generalitat que deixi de fomentar les relacions comercials amb el govern israelià. Precisament per demanar al govern català que trenqui els acords amb Israel, a la concentració de les vuit del vespre es farà una cassolada.

D’una altra banda, coincidint que avui Barack Obama pren possessió del càrrec de president dels Estats Units, representants de la Plataforma Aturem la Guerra entregaran una carta al consolat dels EUA per al nou president nord-americà en què li demanen que no continuï fent la mateixa política bèl·lica de George W. Bush i que deixi de finançar i fer arribar armes a Israel.


[bar group="860×106"]