Centenars de persones a València denuncien Israel i reclamen la llibertat dels detinguts

cimg2369Unes 500 persones s’han concentrat a la Plaça de l’Ajuntament a València per denunciar la barbàrie de l’estat d’Israel per l’atac mortal contra la flota de la llibertat, formada per cooperants internacionals realitzat avui i per reclamar la llibertat dels detinguts entre els quals hi ha el periodista valencià David Segarra.

La concentració convocada per la comunitat palestina de València i que ha comptat amb el suport de diferents organitzacions polítiques, socials i sindicals valencianes, entre elles l’esquerra independentista, de la qual fou militant durant els anys 1990 i principis dels 2000 David Segarra que milità a l’organització juvenil Maulets i s’inicià com a periodista a L’Avanç.

Les persones aplegades a la plaça han cridat contra el bloqueig de Gaza, contra el genocidi sionista i a favor de la intifada. Al manifest llegit per Xavi Sarrià, que recentment estigué a Palestina formant part de la brigada de músics dels Països Catalans, s’ha denunciat la impunitat d’Israel i a la passivitat de la comunitat internacional, en especial de la Unió Europea i Estats Units.

A la mobilització han participat familiars de Segarra, com ara sa mare, Cristina Soler qui ha exigit que la comunitat internacional faça pagar molt car a Israel la massacre. Així mateix, la mare d’en David ha anunciat que les informacions indiquen que els internacionalistes detinguts seran desembarcats en breu.cimg2385cimg2371