[bar group="860×106"]

Centenars de persones fan costat a València a la Koordinadora del Park Alkosa

alkosa 2Centenars de persones es van aplegar ahir al vespre a la plaça de Manises de València, a les portes del Palau de la Generalitat, per participar en la concentració de suport a la vaga de fam que dos membres de la Koordinadora de Kol·lectius del Park Alkosa duen a terme per reclamar els més de 400.000 euros que l’executiu autonòmic i l’Ajuntament d’Alfafar deuen a la plataforma.

L’acte va comptar amb la participació dels músics Rafa Xambó, Tomàs de los Santos, Pau Alabajos, Feliu Ventura i Xavi Sarrià, els quals prestaren la seua veu a la reivindicació. A més, com que alguns membres de la Koordinadora es reuniran dilluns vinent amb els portaveus dels grups parlamentaris de les Corts Valencianes, ahir van recollir propostes dels assistents per a la trobada amb els representants institucionals.

La concentració tenia lloc l’endemà que la policia nacional espanyola desallotjara els vaguistes del local de l’arquebisbat on duien a terme la seua protesta des d’abans de Nadal. Un dels vaguistes porta des del 22 de desembre ingerint només líquid. L’altre, des de fa una setmana.

alkosa pau alabajos


[bar group="860×106"]