[bar group="860×106"]

Comença la vaga indefinida a Esfosa

Avui, 9 de desembre, s’inicia la vaga indefinida convocada pels treballadors i treballadores de la mercantil Marcel Muñoz, que conformen la secció de triperia de l’Escorxador Frigorífic d’Osona (ESFOSA), vinculat al grup Casa Tarradellas. Després de 23 anys, ESFOSA ha anunciat la rescissió del contracte amb Marcel Muñoz, que al seu torn ha suposat l’anunci d’un ERO que afectarà les 80 persones que hi treballen. El comitè d’empresa format en la seva majoria per membres de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha anunciat el seu suport total a la vaga indefinida aprovada per l’assemblea dels treballadors el passat 29 de novembre.
El passat dissabte els treballadors van organitzar una mobilització en forma de marxa de vehicles que van realitzar el recorregut entre ESFOSA i la seu del Grup Tarradellas, el mateix camí que es va fer en una altra marxa de protesta el passat 24 de maig, en aquest cas en contra d’acomiadaments de diversos treballadors.
Després de la rescissió de contracte amb Marcel Muñoz, ESFOSA ha escollit l’empresa Productos Porcinos Secundarios per contractar la seva secció de triperia, segons informa La Directa. Es tracta d’una empresa del grup Jorge, denunciat en diverses ocasions pels sindicats per no respectar les mínimes condicions laborals.
Foto destacada:La Directa.

[bar group="860×106"]