[bar group="860×106"]

Contra els opinadors a cara tapada

Aquests darrers dies ha aparegut a Indymedia un poema satíric, amb força varietat lèxica però magra qualitat poètica, que satiritzava l’advocat Francesc Arnau. Algú amb la cara tapada (sota un pseudònim) va donar per suposat que jo havia escrit aquells versos. La veritat és que lamento força la facilitat amb què Indymèdia es converteix en un circ d’opinadors a cara tapada i en un festival de covards. Sempre que he publicat unes paraules meves han anat seguides de la meva signatura. En aquest sentit, no m’he d’amagar de res ni de ningú. Veig, però, que això no és compartit. Animo tots els opinaires d’Indymèdia i de totes les plataformes digitals amb “dret” de comentari, que signin i parlin a cara descoberta. I per descomptat, que no m’atribueixin versos dolents -i fets de mala fe- d’altri.


[bar group="860×106"]