[bar group="860×106"]

Convoquen una manifestació a València el 27N contra la reforma de les pensions i la reforma laboral

La Plataforma pels Drets Socials, que integra nombroses entitats, sindicats i organitzacions del País Valencià, ha fet pública la convocatòria d’una manifestació el 27 de novembre a València contra la reforma laboral i la reforma de les pensions. Integrants de la Plataforma van presentar la iniciativa  a les portes de la Delegació del Govern a València.

La manifestació tindrà lloc el proper dissabte 27 de novembre a les 12h des de la plaça de Sant Agustí. Representants dels sindicats COS, CGT, Intersindical Valenciana i de la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa, en  nom de la Plataforma pels Drets Socials, van explicar els motius i el lema de la convocatòria ” “Pels drets socials: no a la reforma laboral ni a la reforma de les pensions””.

Igualment, van fer una crida a tots els sectors socials: pensionistes, estudiants, inmigrants, aturats…, per tal que se sumen a la marxa. Tal i com afirmà Antonio Pérez Collado, secretari general de CGT-PV i portaveu de la Plataforma pels Drets Socials “Les agressions van dirigides a tot el món, ningú s’escapa de les retallades que estan imposant: les privatitzacions, les reformes econòmiques,… el retall de drets afecta a la majoria de la població, ja sigues treballador o no. A més, la reforma de les pensions és imminent”.

La CGT ha organitzat autobusos que eixiran d’Alacant i Castelló per assistir a la convocatòria, a Castelló, ho farà juntament amb la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa. L’esquerra independentista, que està integrada dins la plataforma, ha donat suport a la mobilització: Endavant (OSAN) ha cridat a participar ja que  “les retallades socials només beneficien els interessos del gran capital i van en contra de la majoria social: de la classe treballadora. Només amb la mobilització i la lluita al carrer podrem aturar aquestes polítiques antisocials”.

 


[bar group="860×106"]