[bar group="860×106"]

Crònica d’unes detencions anunciades

El dia 12 de Juny d’enguany, a l’Hotel Palace de Madrid l’Executive Forum España va organitzar un dels anomenats “desayunos informativos”. En aquest cas era patrocinat per les empreses OMBDUS i GRUPO ATENEA.

El convidat d’honor va ser Ignacio Cosidó, Director General de la Policia i entre els assistents el Ministre de l’Interior, el Cap de la Junta d’Estat Major de la Defensa, la Presidenta de la Comunidad de Madrid i un bon grapar de membres de l’exèrcit, policia, paramilitars i afins.

La pàgina web de la empresa OMBDUS comentaba així “el desayuno”:

En los desayunos organizados por Executive Manager bajo el patrocinio de OMBUDS y Grupo ATENEA, Ignacio Cosidó definió al “Terrorismo Anarquista” como una “prioridad”.

“Ignacio Cosidó ha alertado este jueves sobre la posible comisión de atentados del “terrorismo anarquista” en España. En un desayuno informativo organizado por Executive Fórum bajo el patrocinio de OMBUDS Compañía de Seguridad, el director general de la Policía ha mostrado su preocupación por la posibilidad de que se repitan ataques como el perpetrado en su día contra la Basílica del Pilar, en Zaragoza. Por ello, la lucha contra este tipo de terroristas “es ya una prioridad para la Comisaría General de Información”.

Es a dir, ja en el mes de Juny, la prioritat de la policia era una cosa nomenada terrorisme anarquista, doncs davant la podridura generalitzada, la corrupció generalitzada, la mitat dels càrrecs polítics imputats per soborn, robatori, blanqueix de diners, evasió fiscal, i no se quants delictes més que travessàven de dalt a baix les estructures d’Estat, es a dir des del Rei i la seva parentela fins policies, guardia civils i guardies municipals incloent des de delictes económics fins tràfic de drogues i prostitució; el greu problema era el “terrorisme anarquista” que era i es inexistent.

El curiós del cas es que el Director General de la Policia va fer el seu discurs amparat i patrocinat per les dues empreses que he esmentat i aquestes empreses tenen com a màxims representants i fundadors les següents persones:

OMBDUS te com a Director General a Rodrigo Cortina López, fill de Antonio Cortina Prieto, president, i com a Consellers a Antonio Eraso Campuzano i el seu germà Eduardo Eraso Campuzano.

Eduardo Eraso Campuzano es un dels 71 imputats en la trama Gürtel i anomenat el “blanquejador” dels diners de la trama. Tots dos germans fills de la noblesa espanyola amics des de la joventut de Juan Carlos de Borbón. I els Cortina germà i nebot de José Luis Cortina, president del grup ATENEA l’altre empresa patrocinadora de l’esmorzar.

Cal recordar qui es José Luis Cortina, militar membre dels serveis secrets espanyols i un dels principals acusats de l’organització del intent de cop d’Estat del 23-F, deixat curiosament en llibertat i amb tots els càrrecs retirats desprès de les primeres respostes al fiscal que l’interrogaba les quals més o menys venien a dir que si volia que parlès ja ho faria, pero ho faria del tot.

Aquesta pandilla son els “capos” de les dues empreses de seguretat privada més importants d’España, junt amb EULEN executiva de la qual es Micaela Nuñez Feijoo, germana del President de Galicia, evidentment tots ells formant part del del Partit Popular.

El negoci de la seguretat privada mou milers de milions anualment dins el procès de privatització de tota mena de serveis que ja en aquest moment inclou una part de la vigilància armada a l’exterior i interior d’alguns centres penitenciaris segurament per donar feina a uns centenats de guardaespatlles que des de que ETA va anunciar l’abandonament de la lluita armada es van quedar sense feina.

Perquè la societat no rebutgi l’increment de paramiliatrs armats als centres públics i accepti les despese milionàries dels contractes entre l’Estat i les empreses que he nombrat fa falta crear un ambient d’inseguretat, de por, de construcció de l’enemic perillós, i per aixó en el citat esmorzar del mes de Juny es quan el Director General de la Policia Ignacio Cosidó va fer la arenga sobre el perill del “terrorisme anarquista” que al mateix temps transmetia a la colla de patrocinadors la tranquilitat de que els contractes multimilionaris continuarien, en tot cas ja es cuidaria ell de fabricar l’enemic.

I, així hem de veure aquestes detencions des de dues óptiques, per un cantó dins la tàctica de fabricació de l’enemic per part de l’Estat per ajudar a que l’imaginari col.lectiu oblidi quins son els veritables enemics de la societat, i per altre cantó entren dins l’anomenada represió preventiva, es a dir en sintonia amb tota la legislació aprovada aquesta setmana passada en el Consell de Ministres per tal d’intentar impedir la manifestació pública del descontentament generalitzat.

En la societat que estem s’està imposant la por de la gent a reclamar fins i tot el sou que no li paguen fins que per manca d’ingressos alguns arriben al suicidi i entre ells per exemple el treballador andalus de la empresa de seguretat privada ESABE que es va penjar desprès de set mesos sense cobrar, aixó si, els responsables del robatori de més de 30 milions a la Seguretat Social i Hisenda Juana Maria Pilar Garcia de la Torre i Juan José Prados del Pino resten en “paradero desconocido” i en cerca i captura per part del Jutjat d’Instrucció 37 de Madrid, pero la policia te molta feina a detenir suposats “terroristes” a la Casa de la Muntanya.

Denunciar no tan sols els explotadors i lladres, sino denunciar tambè els lligams estrets d’aquests amb el poder de l’Estat i al costat d’aixó mantenir la solidaritat i la lluita contra el sistema.


[bar group="860×106"]