Darrers dies de recollida de fons pel nou Casal del Pla de l'Estany

Darrers dies de recollida de fons pel nou Casal del Pla de l'Estany

pdecasal

Des de fa uns mesos l’Assemblea Gestora del Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany està treballant intensament en les reformes d’un local al centre de Banyoles. El Casal serà inaugurat oficialment el desembre, en una jornada d’activitats oberta a tots els veïns i veïnes del Pla del l’Estany i d’arreu. I aquesta setmana s’acaba el plaç per a la recollida de fons necessaris per a l’acondicionament del local.

El Casal Popular Independentista vol esdevenir un suport logístic i un punt de referència per promoure la participació activa dels nostres veïns i veïnes en la cultura i el desenvolupament de la societat. Volem donar un nou impuls a la vida cultural i associativa de la comarca, potenciant els valors de comunitat, responsabilitat social i compromís nacional.

L’Assemblea del Casal es va constituir la tardor del 2010. Durant aquests dos anys, ha operat activament en l’àmbit públic de la comarca, organitzant activitats i campanyes a favor de la cultura popular, la independència dels Països Catalans i la defensa dels drets socials. No ha estat fins fa relativament poc, però, que s’ha aconseguit trobar un espai adequat per a les necessitats de la iniciativa.

El col·lectiu es sustenta a través de les quotes dels associats i actualment està desenvolupant una campanya de finançament per poder fer front a les despeses de les obres del local a través de la plataforma Verkami.