De Gran Via 550 a Gran Via 454, i nou desallotjament de La Rimaia

“Un desallotjament, una altra okupació”. Al final de la manifestació de rebuig pel desallotjament de la Universitat Lliure La Rimaia, els membres del centre social varen tornar a ocupar ahir la nit un altre edifici a la Gran Via de Barcelona.

La manifestació, que va sortir del Mercat de Sant Antoni i va aplegar més de 600 persones, va passar pels ja dos antics edificis que van fer realitat la Universitat Lliure. Al llarg del recorregut es van anar fent constantment càntics en favor de la okupació, la cultura popular i contra l’especulació i es varen poder veure mostres de suport del barri no només al carrer, sinó també en alguns balcons amb aplaudiments o cassoles.

Aquesta nit, un centenar de persones s’han quedat a dormir al nou edifici de La Rimaia, situat a només uns quants números més enllà de la Gran Via, per tal d’evitar un nou desallotjament.

Malgrat tot, l’endemà el nou espai fou també desallotjat. Diversos testimonis han denuncita que els agents dels mossos han incomplert elreglament amagant la seva identififcació.