[bar group="860×106"]

Denuncien la discriminació de la CUP de Barxeta per la Junta Electoral de Zona

La Candidatura d’Unitat Popular de Barxeta ha denunciat el tracte rebut per al Junta Electioral de Zona del Partit judicial de Xàtiva en l’assignació d’espais, que ha qualificat de “decisió política i contrària a la LOREG”. Durant els quinze dies de campanya, li han estat denegats tots els tres locals disponibles per a fer actes electorals en totes les dates.

Com denuncien els afectats, en una localitat amb cinc candidatures “és evident que hi ha dies i locals i per a tots”, i que l’assiganció s’ha fet incomplint per tant la Llei Orgànica del Règim Electoral General ja que no atèn «al criteri d’igualdat d’oportunitats», com demostra la desproporcionada concessió de dies i locals al PSOE, partit al qual atorga preferència  tot i que que no havia presentat candidatura municipal a Barxeta des de l’any 1987.

 

Des de la CUP de Barxeta denuncien que el PSOE “no només no ha presentat candidatura en més de 20 anys, de més a més la candidatura actual és de les anomenades “fantasma”, ja que ningú dels seus components, ni el cap de llista, són veïns de Barxeta”.  Mentre que discrimina la CUP, que sí que s’hi va presentar i va estar a pocs vots d’obtenir representació.


[bar group="860×106"]