[bar group="860×106"]

Denuncien un local nazi al Clot

fora nazis ClotLa presència de càrrecs públics de Plataforma per Catalunya en diverses trames neonazis s’ha tornat a fer patent en el cas del local feixista obert al Clot, on membres d’aquesta formació a l’Hospitalet han actuat com a avaladors del lloguer, segons revelava un reportatge de l’ACN.

Aquest dissabte 31 de març una manifestació va recórrer el Clot per a denunciar la presència del local nazi al barri.  La convocatòria, que va reunir pocs centenars de persones en plena ressaca de la vaga general, es va trobar amb una contrarrèplica dels feixistes que, protegits pels Mossos d’Esquadra, ballaven disfressats intentant parodiar la protesta antifeixista amb una pancarta on afirmaven que “Ante vuestro odio, nuestra alegria”.


Aquests posicionaments aparentment progressistes i descaradament copiats dels moviments socials d’esquerres són part de l’estratègia neofeixista de centres socials basats en l’experiència de Casa Pound. Copiar la metodologia i la imatge antifeixista per intentar atraure joves és el que també pretén el local nazi del Clot, batejat pels seus integrants com a Centre Social Tramuntana.

De moment, la resposta del veïnat ha estat de rebuig total a aquest local i pel 21 d’abril hi ha prevista una nova manifestació que s’espera més massiva que aquesta primera.


[bar group="860×106"]