[bar group="860×106"]

Diverses publicacions locals populars comencen a coordinar-se

Els últims anys s’han anat creant publicacions locals populars i crítiques a molts pobles i barris d’arreu del territori; d’altres amb més trajectòria s’han anat consolidant. Aprofitant el Dia de la Llibertat de Premsa, que se celebra el 3 de maig, aquest diumenge dia 2 diversos mitjans de comunicació populars s’han trobat a Sant Andreu de Palomar per intercanviar experiències.
D’aquesta trobada n’ha sortit un embrió de treball en xarxa i intercanvi de recursos: la Xarxa de Mitjans Locals de Comunicació Popular. Aquesta Xarxa pretén servir de punt de trobada i assessorament entre les publicacions ja existents, a més de potenciar i ajudar a la creació d’altres.

A la trobada, convocada per L’Eixida, el butlletí mensual popular de Sant Andreu de Palomar, hi han assistit membres de La Bicicleta (Tarragona) l’Escuranda (Amposta), Riu Amunt (Solsonès-Alt Cardener) i la recent creada La Riuada (el Prat de Llobregat).
Unes publicacions que tenen en comú el format paper, que estan escrites íntegrament en català i tenen una vocació d’informació rigorosa i crítica d’àmbit local o comarcal. A més de compartir un mateix model assembleari, d’independència econòmica i sense ànim de lucre.

[bar group="860×106"]