El 25 d'abril serem Països Catalans

El 25 d'abril serem Països Catalans

abril
Com cada anys des de fa dècades el cap de setmana vinent se celebra a València una de les diades nacionals: el 25 d’Abril. El lema d’aquesta edició fa referència a la territorialitat, “Som Països Catalans”. Enguany l’Esquerra independentista (SEPC, Maulets, CAJEI, Endavant, la COS i Alerta Solidària)

La celebració començarà el divendres a les 19.30h amb un gran acte polític a la Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia de la Universitat de València. Estarà centrat en la territorialitat des d’un punt de vista cultural i lingüístic. Tot i que també com a marc de les lluites populars que es duen a terme arreu del territori, i com a aposta de futur per tal d’aconseguir un futur socialment just. Comptarà amb diferents parlaments de representants de la cultura i portaveus independentistes, audiovisuals, albaes com a mostra de la nostra cultura popular, la interpretació a violoncel de “El cant dels ocells” i l’actuació del grup Naia. L’endemà, l’Esquerra independentista es manifestarà a les 18.00h des de la Plaça de Sant Agustí de València.

El lema, ben clarificador (Som Països Catalans), pretén ressaltar la necessitat d’avançar cap a la construcció nacional prenent com a referència el conjunt del territori. L’esquerra independentista torna a posar sobre l’escenari la seua aposta en positiu per la unitat dels Països Catalans com a eina per aconseguir un futur digne per al nostre poble.