El gerent de Peggysue a Tarragona agredeix una treballadora acomiadada

El gerent de Peggysue a Tarragona agredeix una treballadora acomiadada

Una treballadora afiliada de la COS de Tarragona ha estat agredida per l’empresari que l’havia acomiadat. Els fets van passar aquest divendres 5 de desembre al migdia al restaurant de menjar ràpid Peggysue de la Rambla Nova de Tarragona.

Segons informa Pobleviu.cat la treballadora va rebre una trucada la setmana passada del responsable de l’establiment, en que l’obligava a cobrir un torn vacant al restaurant, coincidint amb el seu període de vacances. Davant la negativa de la treballadora de cobrir aquest torn l’empresari va amenaçar de patir conseqüències i hores després rebia una altra trucada de l’empresa en que li comunicaven verbalment el seu acomiadament. Davant aquesta vulneració de drets, la treballadora va posar-se en contacte amb l’empresa mare a Madrid, per tal d’exigir una resposta. L’empresa matriu -Peggysue és una franquícia- va dir a la treballadora que es presentés de nou al seu lloc de treball.

Quan s’ha presentat al lloc de treball, el gerent del local l’ha intentat fer fora a crits. La treballadora i la representant sindical que l’acompanyava han exigit una carta d’acomiadament per escrit. Aleshores el gerent les ha colpejat i les ha fet fora del local a empentes.

Les treballadores han denunciat els fets als Mossos d’Esquadra. La COS ha convocat una concentració aquest dissabte al vespre a les 20h davant de l’establiment, hora de màxima afluència de clients, per a denunciar aquesta agressió.