[bar group="860×106"]

El PKK denuncia: “L’OTAN dóna llum verda al genocidi de Turquia contra els kurds”

El Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) ha emès un comunicat sobre la cimera de l’OTAN a Madrid. Una declaració emesa pel Comitè de Relacions Exteriors del PKK dimecres deia: “El fet que els èxits, els valors, la llibertat i la lluita del poble kurd es converteixin en moneda de canvi per a l’ampliació de l’OTAN és una declaració de enemistat contra els kurds”.

L’acord aconseguit a Madrid entre Finlàndia, Suècia i Turquia sobre la política marcada pel govern turc mostra la hipocresia d’un sistema que s’autoanomena “democràcia occidental”.

El Comitè de Relacions internacions del PKK va declarar a més a més: “La veritable cara d’aquest sistema s’ha mostrat una vegada més. El suport als kurds decidit pels socialdemòcrates suecs al congrés del seu partit s’ha soscavat i ha quedat clar que es pot negociar qualsevol cosa en nom dels seus propis beneficis Això també és una injustícia contra els seus propis membres i la societat a Suècia.

L’OTAN ha acordat a Madrid recolzar i adoptar la política de massacres i genocidis duta a terme per l’Estat turc contra el poble kurd des de fa cent anys. Kurdistan s’ha convertit en una colònia a través de l’Acord de Lausana. Els kurds són negats i aniquilats a la seva pròpia terra. Avui, és el poble kurd el que està imposant la democràcia a l’estat turc amb una alta consciència política i de manera organitzada. Cap poder al món podrà vèncer aquest poble.

Davant la lluita d’alliberament kurd, el règim feixista turc no pot aturar l’esfondrament i, per això, busca suport internacional per dur a terme el genocidi. L’OTAN ha estat recolzant la República de Turquia per tots els mitjans des del 1985. Tot i això, el moviment d’alliberament kurd es troba avui al cim de la seva història. El poble kurd té milions d’amics a Suècia, Finlàndia i tot el món. Junts lluitaran encara més per la pau i la democràcia, contra tots aquells que donen llum verda a l’estat feixista turc per al genocidi contra els kurds”.


[bar group="860×106"]