[bar group="860×106"]

El projecte 9barrisCoopera impulsa unes jornades d’economia solidària a Barcelona

9bcoopEl cap de setmana del 9, 10 i 11 de novembre, Nou Barris viurà la primera edició de les Jornades d’Economia Alternativa i Solidària del districte. Aquest esdeveniment servirà per presentar la nova xarxa veïnal que treballa per construir una altra manera d’entendre l’economia.

Les Jornades d’Economia Alternativa i Solidària de Nou Barris seran un punt de trobada per a persones i projectes i esdevindran, també, un espai d’intercanvi de coneixements i experiències. L’objectiu és fer més forts els llaços entre iniciatives d’economia solidària i, d’aquesta manera, anar consolidant aquest model al barri. Estan organitzades per 9BarrisCoopera, una xarxa que aglutina projectes que tenen una manera solidària de produir i consumir, diferent a la que planteja l’economia capitalista.

Aquesta xarxa vol sumar experiències organitzatives, més democràtiques i amb una finalitat social, més enllà de les fronteres de la pròpia empresa; també vol ser una proposta en positiu per treballar per garantir els drets laborals; i, al mateix temps, vol ajudar a crear una sensibilitat col·lectiva per produir i consumir respectant el medi ambient. Les Jornades constaran de diferents activitats de reflexió, d’intercanvi de coneixements i d’oci que omplirant els dies 9, 10 i 11 de novembre el Casal Popular 3 Voltes Rebel de Nou Barris, situat al Passeig Urrutia, 125.

Més informació i programa d’actes: 9Barris Coopera – http://9barriscoopera.org


[bar group="860×106"]