[bar group="860×106"]

El SEPC fa l’acte de fi de campanya a les eleccions de la Universitat de València

Aquest dijous 20 de novembre es celebren eleccions al claustre i a les juntes de facultat de la Universitat de València.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) s’hi presenta amb el lema “De la protesta a la proposta”. L’objectiu del SEPC és denunciar el procés de mercantilització de la universitat i difondre el model d’universitat popular, en català i no sexista.

Aquest sindicat alerta dels efectes que està tenint l’aplicació del Pla Bolonya i l’exigua política de bequesbeques, que està deixant milers de joves fora de les facultats per motius econòmics. També alerta del nou pla 3+2, una nova reblada del Pla Bolonya. Per tot això des del SEPC s’exigeixen referèndums vinculants per tal que els estudiants i la comunitat universitària puguin decidir sobre aquestes noves mesures.

Acte de final de campanya

Aquesta vesprada, a les 18 hores, a la sala Joan Fuster de la facultat d’Història tindrà lloc l’acte de fi de campanya del SEPC. L’acte comptarà amb parlaments de la COS, la CUP, Escola Valenciana i dels pares de Guillem Agulló. A més hi haurà actuació musical amb Cesk Freixas i The Brut of Cat.


[bar group="860×106"]