[bar group="860×106"]

El tercer Ciutat Vella Batega dóna impuls al projecte dels solars de la plaça de la Botja

El passat dissabte 15 de novembre, va tenir lloc a València la tercera edició del Ciutat Vella Batega, una jornada de reivindicació dels barris del centre històric impulsada per diferents col·lectius i entitats. Enguany la peça central de la mobilització ha sigut el projecte de cessió i gestió comunitària dels solars de la plaça de la Botja, a Velluters, per a donar-los un ús lúdic (horts urbans) i esportiu.

Els actes van començar passades les 11h amb una cercavila que va partir de la mateixa plaça de la Botja i va recórrer una part del districte amb l’acompanyament de la batukada dels Cucs de Velluters i de la colla de dolçainers del Micalet.

La cercavila va acabar al mateix punt d’eixida i dóna pas a una assemblea sobre la gestió dels solars de la Botja. En aquesta assemblea es va presentar una proposta de gestió dels solars que hauran de valorar les entitats i col·lectius interessats a participar-hi.

En acabar l’assemblea, hi ha haver un taller de nunuts i una actuació de TRUC; després, el dinar popular i la fira d’entitats.

Per a l’edició d’enguany, a més, s’ha pintant un gran mural a la plaça de la Botja, finançat per veïns, entitats i comerços.


[bar group="860×106"]