[bar group="860×106"]

Els estudiants de la UPC són cridats a votar sobre l’aplicació de Bolonya

Els estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) són cridats a participar avui al referèndum, promogut pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) sobre la implantació de l’anomenat procés de Bolonya. En concret, respondran a la pregunta “S’ha de congelar l’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i iniciar un procés de debat sobre el futur de la Universitat Pública?”.

>> Els estudiants de la UB i de la UPF van participar dies enrere en un referèndum similar, i una àmplia majoria va demanar que s’aturés Bolonya.

Aquests referèndums no vinculants s’emmarquen en la campanya que sindicats i assemblees d’estudiants van començar ja fa temps contra la impantació de l’EEES i que va tenir un dels moments més importants en les tancades que començaren al novembre. A més a més, un dels últims gestos per cridar l’atenció de les universitats, i demanar que les autoritats escoltin els universitaris, ha estat la vaga de fam indefinida començada fa més d’una setmana per l’estudiant de la UAB Tomàs Sayes. Cal recordar, també, que aquest dijous 12 de març el SEPC ha convocat una vaga i hi ha previstes manifestacions a diversos punts del país: Barcelona, GIrona, Lleida,Tarragona, Castelló, Alacant i Palma. Tot plegat, amb la finalitat d’aturar la implantació del pla Bolonya i generar un debat sobre la universitat pública del demà.


[bar group="860×106"]