Els feixistes preparen un nou atac a la mobilització del 30

Un correu electrònic ha començat a córrer per la xarxa amb l’objectiu d’aplegar feixistes a Palma i boicotejar la manifestació de l’Esquerra Independentista el dia 30 de desembre. El correu al qual ha tingut accés L’ACCENT s’ha publicat a la xarxa social Twenti, es titula “III Tirada de Huevos a los Independentisras” i convoca a tirar ous a la manifestació “pro-independentista, pro-imposició del català i anti-constitució”, segons les paraules utilitzades pels autors de la comunicació.

La iniciativa és anomenada com “un ou, un independentista, un maulet”, està (molt mal) escrita en castellà i català, i pretén reunir els pocs feixistes que hi ha a Palma per visualitzar el seu odi cap a la cultura pròpia de Mallorca. De fet, aquest no és el primer any que succeeix quelcom semblant. L’any passat ja s’havia fet una convocatòria d’aquestes característiques, però els serveis d’ordre de la manifestació van evitar qualsevol mena d’agressió, malgrat que alguns elements espanyolistes van fer acte de presència a la manifestació.

De moment, aquesta mena de convocatòries han comptat amb total impunitat, ja que cap de les unitats policials presents a la manifestació no va actuar l’any passat contra els feixistes que van fer acte de presència. Malgrat això, la convocatòria va resultar un fracàs i va passar majori